Spice Girl

19 comments:

handout said...

thanks for your share..
succes for you..
you can visit me in.
click this

Popi said...

After I've heard 'Viva Forever' and 'Mama', I fell in love with this group . this group is rock! but i was disappointed when I heard Ginger spice left them! 'coz looked Spice Girl lost spirit! Not spicy anymore! :(

deniborin said...

sekarang karena udah pada tua jadi spice tante

(sob setting komennya jadi standar ya? ga bisa naruh url)

ibnumuksin said...

blogwaliking. viva forefer

Raja said...

Hi check your site.every day its my antivirus showing a threat about malware.The url is http://lagulawaz.blogspot.com/favicon.ico
Please check in google webmaster tool.

kevinist said...

selamat siang sahabatku-sahabatku,

Bila di antara anda ada yang ingin bernostalgia tentang masa-masa anda hidup di tahun 90an terutama berkaitan dengan film kungfu, anime dan tokusatsu yang pernah tayang di TV di tahun 90an,silahkan berkunjung ke blog saya ini:

www.kevinist.tk

Salam hangat,

Kevinist
Blogger dan Kolektor OST Film kungfu,anime,tokusatsu yang pernah tayang di tv pada tahun 90an

kevinist said...

selamat siang sahabatku-sahabatku,

Bila di antara anda ada yang ingin bernostalgia tentang masa-masa anda hidup di tahun 90an terutama berkaitan dengan film kungfu, anime dan tokusatsu yang pernah tayang di TV di tahun 90an,silahkan berkunjung ke blog saya ini:

www.kevinist.tk

Salam hangat,

Kevinist
Blogger dan Kolektor OST Film kungfu,anime,tokusatsu yang pernah tayang di tv pada tahun 90an

Admin said...

sdh seksi, pintar juga ya :)
titip juga ya : Indonesia Siap Bersaing Di SERP

Precious said...

I love your blog lots of useful information. I've added it to my favorite bookmarks and subscribed in a reader.

All these issues are important, and that's why I just started blogging a while ago and it feels great.

Kind Regards
Evelina


stop smoking
quit smoking

Arbazena said...

wah legendaris juga nih spice girl, udh emak2 semua yak sekarang, hehehehe...

Salam,
3Fortune Indonesia
http://onlinetourservices.com

Mama Mia said...

i was a fan of the spice girls back in the 90s. my favorite spice was posh (victoria beckham)! i dont know why...perhaps because she was the more "quiet" one of the bunch. oh well, just wanted to let you know... :)

Yufi said...

Udah kawin sama Daved beckham masih sempet nyanyi gak ya sekarang... kayak gak pernah denger lagunya lagi, atau kah saya yang kurang gaul.. :)

juragan kampes
http://grosircelanadalam.wordpress.com

Enry Mazni said...

jadi kangen masa masa dulu, ama spice girl, STEPS, Boyband2 tahun waktu gw dulu taun 1998an ampe 2000 an , ada Ateens,Westlife,aqua and more

www.lyricchord.com said...

mampir disini sob.,.,., :)

kedaiobat.co.cc said...

Kalo bahas soal Spice Girls, saya jadi ingat dgn Victoria Beckham, istri pesepak bola ex AC Milan itu..

Maaf ya sob, baru sempat mampir kesini :)

Pristasiana said...

Wow Spice Girl, i like Vict0ria "Sposh" :)

cna training said...

blog blom dofolow ni...

footballscoretoday said...

I like spice girl, one of the songs I liked best was the viva forever...

kibagus said...

nice posting..!
just follow..!

Post a Comment

Please write your comment, request or Suggest in this blog, but don't SPAM or will be Deleted, We will give you a Backlink from this Blog, because this Blog is Dofollow.

Thank for your comment to improvement Tembang Lawas